2016-08-26 09:38:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne ragaszkodjon terveihez

Napi horoszkóp augusztus 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai bolygóállások gyengítik önt, mentálisan és fizikailag is. Gyorsan el fog fáradni, és most minden munkát megerőltetőnek talál. Egy olyan ember siethet a segítségére egy nehéz problémával kapcsolatban, akit eddig csak távolról ismert, talán csak néhányszor találkoztak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma sikerül jó pénzügyi döntéseket hoznia, ezzel pedig egy időre be tudja biztosítani magát anyagi szempontból. Eseménydús napja lesz, és bár néhány bosszúsággal is számolnia kell, összességében remekül állnak a dolgai.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Értékes felismerésekre juthat ma. Valakivel kapcsolatban felnyílhat a szeme, elképzelhető, hogy ráébred, mégsem bízhat meg az illetőben. Jobb, ha most csalódik, mint ha később még kára is származna a dologból!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma ne tegyen elhamarkodott döntéseket, mindet alaposan fontoljon meg! Talán úgy érzi, lemarad valamiről, ha nem lép időben, ám ez nem igaz – a kapkodással csak felesleges bonyodalmakat okoz magának.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne ragaszkodjon makacsul a terveihez, hagyja, hogy egy kicsit sodorja az ár. Ma a legszebb dolgok spontán módon alakulnak az életében. A munkát illetően se tervezzen sokat, csupán annyit, amit meg is tud valósítani. Este kellemes órákat tölthet a kedvesével.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap alkalmas arra, hogy behozza a lemaradását. A hivatalos ügyintézések simán mennek, a banki tárgyalások kedvezően alakulnak. A magánéletében viszont nem várt konfliktusok törhetnek a felszínre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne hagyja, hogy a figyelmét bármi is elterelje a munkájáról. A kollégák bosszantó csipkelődésével se törődjön, bár viccnek szánják, ön sértőnek találja a megjegyzéseiket. Este pihenjen sokat. Ha lehet, minden programot le kellene mondania.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Ikrek jegyében álló Hold vidámmá és kiegyensúlyozottá teszi. Ma ne vegye túl komolyan a munkát, töltsön minél több időt a szeretteivel. Egy barátja keresi meg a munkaajánlattal, fontolja meg a dolgot! Nem biztos, hogy belefér az idejébe az új feladat...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A pénzügyi helyzetében jelentős javulás várható, egy új ötlete anyagilag is jövedelmező lehet. Talán attól fél, hogy egy új kihívás meghaladja az erejét, azonban ez nem igaz – ne legyen kishitű, bízzon önmagában!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma sor kerülhet egy olyan beszélgetésre, ami sok tapintatot követel öntől. Talán egy régi haragosával ül le tisztázni a dolgokat. Este menjenek el szórakozni a párjával, remek szórakozást ígérnek a csillagok.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma akkor érhet el sikert, ha hajlandó kompromisszumot kötni. Ha mereven ragaszkodik az elképzelésihez, akkor elutasításban lesz része, pedig szüksége lenne valaki segítségére. A délután már nyugodt hangulatban telik, elégedettséggel tölti el a siker.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma szerencsésen elkerül minden incidenst, pedig lesz néhány rázós helyzet, ami komoly bonyodalmakhoz vezethetne. Egy sürgős feladat elintézése vár önre, de ha azt letudja, már nem kell több feszültséggel számolnia a héten.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: